Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapısı nite hizmet binalmalıdır? Yangın kapıları sistemli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının denetçi edilmesini yürekerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kemiksiz kez alanı 150 metrekare’den bir tomar ve çabucak lüks mevkiı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten şu denli olan tüm dokumalaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu kılınmıştır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya gerçek ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak kuvvet ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Vüruten teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir araba emniyetli hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hengâm takip eden bir firmayız.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli dumanı Yangın Kapısı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Report this wiki page